Product overview

Akoestische panelen

Breedband absorptie met SonoPerf

SonoPerf is een geluidsabsorberend micro- geperforeerd metalen paneel gemaakt uit staal, aluminium of RVS. Met zeer fijne sleufjes worden zowel hoge als lage storende frequenties geabsorbeerd. Ook zonder toevoeging van een vlies of minerale wol is SonoPerf zeer effectief, maar geïntegreerd als akoestisch systeem overtuigt SonoPef op alle vlakken (aw 1,0). Het uiterlijk is zeer verfijnd en elegant en kan in alle kleuren verkregen worden of voorzien worden van prints.

SonoPerf is hufterproof en daarom zeer geschikt voor toepassing in openbare ruimtes, scholen, galerijen, maar uiteraard ook in kantoren als scheidingswand, klimaatplafond, betonkernactivering en meubels.

Alle officiële Aw meetwaardes zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Ruimte akoestiek

In de huidige architectuur wordt vaak gebruik gemaakt van duidelijk lijnen, harde weerkaatsende oppervlaktes en beton elementen om adembenemende effecten te realiseren. Althans visueel.

De ruimte akoestiek anderzijds is vaak hoogst problematisch. Moderne open-office of kantoortuin omgevingen staan voor twee uitdagingen; In één open ruimte moet er tegelijkertijd geconcentreerd gewerkt kunnen worden achter een beeldscherm, maar dient er ook verstaanbaar te worden gecommuniceerd om een telefoongesprek te kunnen voeren of om te overleggen.

Achtergrond geluid en het onvrijwillige meekrijgen van gesprekken beïnvloeden ons concentratie vermogen en onze prestaties en nagalmtijd beïnvloeden de spraakverstaanbaarheid.

Toepassingen akoestische panelen

Geschikt voor toepassingen in zowel industrie, kantoor of privé omgeving zoals; productie hallen, openbare ruimtes, scholen, galerijen, kantoren en woonhuizen. HPAM Sonoperf panelen kunnen als scheidingswand (bureau of ruimte), vrij hangend paneel, klimaatplafond (warmte of koude) en in meubels worden toegepast.

Close-up

Sonoperf met print

 

Sonoperf®

Grote wand

 

Producten

SONOPERF® Office

SONOPERF® Serie

Meer weten over akoestische panelen van HP architectuur & metaal?

Wil je meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, want onze experts staan voor je klaar.