Product overview

Gevel panelen

Een imposante indruk

Maak een imposante indruk met metalen gevelbekleding.
De mogelijkheden om een kenmerkende indruk achter te laten door gebruik van metalen panelen als gevelbekleding lijken bijna ongelimiteerd. Zeker in de handen van de expert met goede kennis en ervaring in het hanteren, fabriceren en verwerken van metaal. Geanodiseerd of voorzien van poedercoating, schuin of vlak of misschien met een onderscheidende profilering, wat uw wensen ook zijn, wij hebben de expertise hiervoor.

Hoogstand

Velaro biedt een stijlvolle en duurzame oplossing als gevelbekleding. Gevel ontwerpen worden versterkt en gedefinieerd door toepassing van Velaro panelen. Deze bekledingselementen geven de toon aan wanneer het eropaan komt om een gebouw een sterke architecturale uitstraling te geven. Architecten kunnen op ons als expert vertrouwen om de uitstraling te creëren die zij voor ogen hebben.

 Indien u een project heeft waarin deze producten zouden kunnen passen, zouden wij graag bij u langskomen om deze en eventuele andere mogelijkheden/oplossingen met u te bespreken.

Toepassingen gevel panelen

Geschikt voor toepassingen voor projectbouw en particuliere bouw zoals; kantoren, winkelcentra, bedrijfshallen en woonhuizen of vakantiehuizen. HPAM Velaro gevelpanelen geven een fraai uiterlijk aan uw gebouw, zijn zon reflecterend en kunnen zowel standaard als klant specifiek worden geprofileerd.

Velaro Series

Sony Center – Berlijn

 

Valero 100

Sony Close up – Berlijn

 

Producten

VELARO® 100

VELARO® 200

VELARO® 300

VELARO® 400

VELARO® 500

VELARO® 600

Meer weten over gevel panelen van HP architectuur & metaal?

Wil je meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, want onze experts staan voor je klaar.