Product overview

Geweven gaas

Fijne weving & flexibele kabels

Artos metalen weefsels bieden een grote keuze in geweven structuren met een verfijnd of robuust uiterlijk en een grote verscheidenheid in reflectie en transparantie. Geschikt voor toepassingen binnen -en buiten.

Door middel van fijne weving, flexibele kabels in de lengte richting en volle profielen in de breedte richting te gebruiken, biedt het materiaal een stevigheid in de ene en een flexibiliteit in de andere richting. Hiermee krijgt de ontwerper bijna ongelimiteerde mogelijkheden. Het RVS materiaal garandeert een hoge gradatie van reflectie en bijna levenslange gebruiksduur. Daarbij komt de duurzaamheid en 100% recyclebaar passend in C2C concept.

Met het ARTOS programma bieden wij de architect een grote verscheidenheid met verschillende gaas types. Uiteraard kan ons team u ondersteunen met de installatie, details, ontwerpen zodat we tot een voor u passende oplossing en toepassing komen.

Transparantie & tastbaarheid

Met Artos geweven gaas bieden wij de architect de mogelijkheid om architecturale concepten te realiseren. Het maakt niet uit of dit verticale wand panelen, vierkanten of organische vormen zijn. De kracht van natuurlijke reflectie en ventilatie wordt niet afgebroken en laat de structuur van het gebouw in stand. Met gebruik van architectonische materialen, wordt er een uniforme laag wordt gevormd en het gebouw behoudt zijn fysieke stijl door de blijvende reflectie en transparantie. Zowel natuurlijk als kunstmatig licht kunnen interessante reflectie en kleur effecten geven. Afhankelijk van de hoek van de verlichting, het gekozen gaas, kan het doek veranderen van transparant tot aan ondoorzichtig. Als licht van binnenuit wordt geprojecteerd dan wordt het gaas een doorschijnend membraan, wanneer het licht vanuit buiten wordt geprojecteerd, vormt het een gesloten oppervlakte en komen de reflecterende eigenschappen naar voren.

Toepassingen geweven gaas

Geschikt voor toepassingen binnen -en buiten zoals; Zon wering, traphekken, afrastering, wand- of plafond bekleding, lichtreflectie en kleureffecten, interieur design, bordes vloeren of balkon afscheiding.
HPAM Artos geweven gaas producten worden geleverd in een standaard uitvoering of kunnen project specifiek worden ontwikkeld.

Close up

Harrisburg Airport

 

Artos Series

Geweven gaas

 

Producten

ARTOS® Alpha

ARTOS® Beta

ARTOS® Gamma

ARTOS® Lambda

ARTOS® Sigma

Meer weten over geweven gaas van HP architectuur & metaal?

Wil je meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, want onze experts staan voor je klaar.