Product overview

Wedge wire

Grote flexibiliteit & eindeloos combineren

Euroslot wegde wire screens zijn innovatieve industriële roestvrijstalen roosterstructuren die door haar grote flexibiliteit worden toegepast in progressieve architectuur. Roosters in vlakke en cilindrische vorm worden geproduceerd door een continu lasproces van profieldraden op steundraden.

De vlakke en cilindrische roosters worden op maat gemaakt waardoor u eindeloos kunt combineren met transparantie en tastbaarheid. U kunt vrij ontwerpen in 2-dimensionale richting. Door het buigen, vormen of verbinden van het rooster met haar zelfdragende constructie zijn vele creaties te realiseren. De oneindige combinatie van profieldraden en openingen creëert een grote verscheidenheid aan roosters van zeer fijn tot zwaar.

100% recyclebaar

Euroslot screens worden vervaardigd van hoogwaardig RVS materiaal waarop je kan bouwen. De lange levensduur en 100% recyclebaarheid dragen bij aan C2C concept.

Door openingen variabel te maken is het zelfs mogelijk om een overgang van virtueel gesloten tot een zeer open structuur te creëren. Dit biedt de innovatieve architect van nu de mogelijkheid om zijn of haar ideeën tot in detail door te voeren. 

Toepassingen wedge wire

Enkele toepassingen zijn: balustrades, zonwering, vloerroosters, traptreden, lucht- en licht distributie, wanden- en plafonds en meubeldesign. 

Euroslot Series

De Bazel – Traproosters

Euroslot Series

Transparante afrastering

Euroslot Series

Ruimtelijke vloeren

Euroslot Series

Murinsel – Oostenrijk

Producten

EUROSLOT® 220

EUROSLOT® 300

EUROSLOT® 560

EUROSLOT® B150

Meer weten over wedge wire van HP architectuur & metaal?

Onze specialisten kunnen u helpen met het vinden van de juiste producten voor uw gebruik en hiermee creëren wij een bijna ongelimiteerde mogelijkheden.